Bystrikks Digitale Strikkekalender 2023

Legg i ønskelisten

VI GJENTAR SUKSESSEN - BLI MED PÅ ÅRETS KJEKKESTE STRIKKEEVENTYR!

BYSTRIKKS DIGITALE STRIKKEKALENDER 2023

De siste 2 årene har flere tusen Bystrikkere strikket seg gjennom måned for måned sammen og det gleder oss stort at vi for tredje året på rad skal samles i årets kjekkeste strikkeklubb, og levere 12 lekre strikkeutfordringer i løpet av 2023.

Oppstart: Første mønster blir publisert 3. januar, men det vil være mulighet å melde seg på hele året gjennom. Alle mønster og bilder vil bli tilgjengelig i Facebook-gruppen under "Filer".

NB! Se allerede publiserte oppskrifter i bildekarusellen.

Dette får du:

 • Nytt eksklusivt Bystrikk-design publisert den 1. hver måned, «passende» til måned / årstid
 • Veiledning, inspirasjon og samhold i lukket Facebook-gruppe
 • Tilbud om 20 % rabatt på garnet til månedens design. Man binder seg ikke til noen form for garnkjøp, og velger selv om og når man vil bestille selv i nettbutikken.
 • Et digitalt hefte med alle oppskrifter samlet på slutten av året

Hvordan foregår strikkekalenderen?

Strikkekalenderen vil bestå av 12 enkle prosjekter som ikke har vært gitt ut tidligere, og som alle kan klare. Man kan nesten kalle det for en enkel utgave av samstrikk, men oppskriftene blir publisert i sin helhet hver måned i den lukkede Facebook-gruppen. Fullfører du alle prosjektene har du f.eks 12 lekre julegaver neste desember. Smart, ikke sant? ❤️

Hver måneds design er hemmelig og blir publisert den 1. i hver måned. Prosjektene vil bestå av f.eks luer, votter, sokker, enkle gensere og annet smått med akkurat passe arbeidsmengde til at det ikke blir «altoppslukende» eller stressende. Man vil alltid ha god tid til å både gjøre ferdig hver måneds prosjekt og samtidig strikke på andre prosjekt man måtte ha gående.

Her får man altså mulighet til å strikke sammen med et helt «support-team» til disposisjon. De aller fleste strikker det samme samtidig, og man deler bilder av strikkeprossesen, blir inspirert, hjelper hverandre, diskuterer oppskriften og gjør noe sammen – virtuelt.

Man står helt fritt til å strikke så mye man har tid, lyst og anledning til, og om prosjektet ikke er ferdig før neste oppskrift blir publisert, har dette ingen betydning for andre enn deg selv. Strikk i ditt eget tempo og ikke stress – dette skal bare være kjekt!

Her vil det dukke opp bilder av lekker strikke i hele år!

HVOR: Bystrikk´s Digitale Strikkekalender 2023 vil foregå i en lukket Facebook-gruppe. Man må altså ha en Facebook-konto for å være med, da alt av informasjon og mønster vil bli publisert i denne gruppen.

Etter at du har kjøpt tilgang kan du melde deg inn her:

https://www.facebook.com/groups/strikkekalender2023

Du finner også link til Facebook-gruppen i informasjonsskrivet som du må laste ned fra kvitteringen vi sender deg etter gjennomført kjøp. 

Når du ber om medlemskap på Facebook, husk å skrive inn navn, e-post og ordrenummer slik informasjonen fremstår på kvitteringen fra nettbutikken. Da går det raskere for oss å finne deg i systemet og godkjenne medlemskapet.

Merk at det ved oppstart og forhåndssalg kan ta noen dager før man blir godkjent i Facebook-gruppen. Etter oppstart vil medlemsforespørsler bli godkjent fortløpende ca 1-2 runder pr dag. 

MERK:

Når du bestiller et digitalt produkt i vår nettbutikk (altså tilgang til Strikkekalenderen) vil du få en standard ordrebekreftelse fra nettbutikken med beskjed om at garnet ditt er på vei. Hvis du kun bestilte tilgang til Bystrikk´s Strikkekalender så vil det altså ikke bli sendt ut noe pr post. 

Vi GLEDER oss til å strikke sammen med deg i hele 2023!

NB! Les hele informasjonen før du kjøper Bystrikks Strikkekalender. Det er ikke returrett på dette digitale produktet. 

SKU
BYSTRIKK31
På lager
Last ned viktig informasjon om Strikkekalenderen fra den FØRSTE ordrebekreftelsen.
Pris
399,00
Bystrikks Digitale Strikkekalender 2023

Levering:

 • Rask levering på 0-5 dager med Porterbuddy, DHL og Bring.
 • Opprett kundekonto og få fri frakt på ordrer over 899,-

Betaling: Betal nå, betal senere eller del opp betalingen din med Klarna

Kundekonto: Opprett en kundekonto hos Bystrikk.no og få eksklusive kundefordeler.

Fordeler:

 • 5 % rabatt på alt garn og strikkepinner til ordinær pris
 • Fri frakt på alle ordrer over kr. 899,- (Gjelder Bring - Pakke i Postkassen)
 • Tilgang til #Bystrikk-forumet på Facebook der du møter 12.000 andre Bystrikkere
 • Eksklusive tilbud på e-post

I tillegg får du:

 • Raskere handel
 • Sjekke ordrestatus
 • Oppbevaring og nedlasting av kjøpte digitale mønster
Fri frakt Fri frakt over
999kr
Ekspresslevering med Porterbuddy og DHL Norges raskeste garnlevering på døra med
Porterbuddy og DHL
Norsk Strikkedesign Norsk
Strikkedesign