OM OSS

 

KJÆRE STRIKKER

Jeg vil begynne med å takke for at du har besøkt nettsiden min! For få år siden visste jeg ikke engang hva Instagram var. Det var sønnen min, Stian, som mente jeg burde legge strikkeprosjektene mine ut på Instagram. I et juleselskap for noen år siden opprettet han en konto for meg, noe jeg motvillig gikk med på. Kontoen måtte ha et navn og siden jeg ble kalt Inna som lita, tenkte jeg å kalle meg det. Men Stian mente også at knitting burde være med. «Du skal jo bli internasjonal, mams, ikke sant? Du skal erobre verden vet du.» Slik ble Knitting Inna til, og et helt nytt strikkeunivers åpnet seg.

Veien fra å ikke vite hva «hashtag» betyr til nå å være over hele verden, var kort. Nå legger hundrevis, ja kanskje tusenvis, ut bilder av sine selvstrikkede Knitting Inna-design på Instagram. Det er ekstra gøy å se hvordan f.eks Gudrunmønsteret oppstår i nye fargekombinasjoner og blir til et helt nytt plagg. Det er magisk!

I 2015 startet jeg nettbutikk med salg av egne strikkeoppskrifter, og i dag er det jeg, og nettopp sønnen min, Stian, som driver Knitting Inna. Han styrer all forretningsdrift, mens jeg får gjøre det jeg liker aller best her i livet – strikke og designe. Jeg kommuniserer med tusenvis av fantastiske mennesker i sosiale medier og etterhvert også i den virkelige verden. Det har vært en ubeskrivelig reise.

Jeg vokste opp i en familie der alle strikket og ved sjuårsalderen hadde jeg mitt første strikketøy på pinnene. Jeg strikket klær både til dukkene mine og katten vår, og som 14-åring monterte jeg min første Mariusgenser. Når tvillingsøsteren min, Marie, og jeg gikk på ungdomskolen, var vi jo erfarne strikkere. Vi strikket i klasserommet så pinnene klirret, og læreren truet ofte med å kaste hele strikketøyet ut av vinduet. Men vi tviholdt på strikkepinnene, og det har jeg gjort siden. Strikking er som yoga for meg.

For meg har det alltid vært viktig å lage enkle mønstre som alle kan forstå. Alle skal kunne strikke mine design, uansett nivå.  Jeg kombinerer det tradisjonelle med det urbane og elsker å se en lekker kofte sammen med et stilig skjørt, en trendy veske eller en feminin lue. Strikk en genser til hunden din og en matchende lue eller genser til deg selv. Finn din favorittlue og strikk den i ti forskjellige farger. Da har du en lue til alle anledninger og antrekk. Alt er lov!

Jeg håper at jeg kan inspirere deg til å tenke litt annerledes. Prøv nye fargekombinasjoner, bruk kofte til høye hæler og våg å være feminin!

KLEM FRA INGUNN MYKLEBUST & BYSTRIKK-TEAMET

 

Fri frakt Fri frakt over
999kr
Ekspresslevering med Porterbuddy og DHL Norges raskeste garnlevering på døra med
Porterbuddy og DHL
Norsk Strikkedesign Norsk
Strikkedesign