Personvern og informasjonskapselsinformasjon

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Knitting Inna AS (“www.bystrikk.no”) og angir hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår, hva vi bruker opplysningene til, hvilke rettigheter du har, og hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på.

Knitting Inna AS er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt «Kontakt oss» nedenfor.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 12.06.20.

Ved å godta personvernserklæringen vil du motta kommunikasjon fra Knitting Inna etter ett kjøp. Dette kan når som helst avsluttes.

 

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

 

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.

Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

 

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side."

Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging. Ved å opprette en kundekonto samtykker du til å motta vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss.

 

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon. Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss.

 

Sikker oppbevaring

Hos Knitting Inna tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen av vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved besøk til nettbutikken vil det plasseres både første- og tredjepart cookies på din enhet. Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken på best mulig vis.

 

Om du ønsker å vite mer om hvilke databehandlere som plasserer cookies ved besøk i nettbutikken, kan du se oversikten lenger ned.

 

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller så kan du kan sende oss en e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: butikk@bystrikk.no
Telefonnummer: 22046644
Postadresse: Smeltedigelen 6, 0195 Oslo

 

COOKIES

Informasjonskapsler – cookies – er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett ved besøker til bystrikk.no.

Cookies har to varianter, hvor den første er sesjonsbasert og den andre er permanente. Sesjonsbaserte cookies fjernes normalt når du forlater bystrikk.no, eller når du lukker nettleseren. Permanente cookies lagres over lengre tid, og benyttes vanligvis til innstillinger og preferanser for kunder som hyppigere besøker bystrikk.no.

Alle cookies plassert fra domenet bystrikk.no betegnes som førstepart, og benyttes av systemet til nettbutikken samt verktøy for å måle ytelse for sidelastning. Cookies fra førstepart blir ikke listet opp i oversikten under.

 

Cookies fra databehandlere

Bystrikk.no benytter tjenester fra tredjeparter – databehandlere – som lagrer cookies på din enhet ved besøk av nettbutikken. Tjenestene lastes normalt sett inn via små kodesnutter som benytter cookies for å måle en eller flere aktiviteter på nettsiden. Dette bidrar til å følge opp reklamekampanjer utenfor bystrikk.no, og måling og analyse av tidligere kampanjer. Bystrikk.no benytter videre piksler-tjeneste for å kunne følge opp og måle resultat av våre kampanjer gjennom sosiale media.

Nedenfor er Knitting Innas databehandlere som plasserer cookies på din enhet ved besøk på bystrikk.no.

 

Cookie Name Cookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.
Fri frakt Fri frakt over
999kr
Ekspresslevering med Porterbuddy og DHL Norges raskeste garnlevering på døra med
Porterbuddy og DHL
Norsk Strikkedesign Norsk
Strikkedesign